top of page

Jogi Nyilatkozat

A www.mandalalampak.hu weboldalt Dakos Andrea E.V. (1149 Budapest, Beckó utca 3. 3. em. 9.) üzemelteti.

A honlapon megjelenített árakat, információkat, képeket vagy más írott anyagokat Dakos Andrea E.V. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Dakos Andrea E.V. nem vállalja a felelősséget a weboldalon történt elírásokért, sem pedig a weboldal tartalmának jogosulatlan, Dakos Andrea E.V.-n kívül álló okból történő megváltoztatásáért. A weboldalon található információk, beleértve az információként megadott árakat előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát Dakos Andrea E.V. fenntartja. Dakos Andrea E.V. nem garantálja azt, illetve nem nyújt biztosítékot arra, bár törekszik rá, hogy a weboldalon elérhető információk naprakészek legyenek. Nem garantálja továbbá azt sem, hogy az itt nyújtott információk és adatok

határozott és teljes leírását képezzék Dakos Andrea E.V. akár teljes, akár részbeni szolgáltatásának,tevékenységének, illetve a kínált termékeknek.

A honlap tartalma (szövegek, képek, animációk, videók) - amennyiben más forrás nem kerül feltüntetésre - Dakos Andrea E.V. tulajdonát képezik, valamint a szerzői jog védelme alatt állnak. A weboldal bármely tartalmi eleme a tulajdonos hozzájárulása nélkül nem felhasználható!

A rendelés menetéről, fizetésről, garanciáról az Általános Szerződési Feltételekben, e-mailben, illetve telefonos elérhetőségeink valamelyikén tájékozódhat.

A www.mandalalampak.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli, valamint gondoskodik azok biztonságáról, erről bővebben az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezik.

Amennyiben kérdése van a weboldallal kapcsolatban keressen meg minket az info@mandalalampak.hu email címen keresztül.

bottom of page